Ondernemer worden?

PASSIE VOOR KAAS....
WORD ONDERNEMER BIJ DE KAASSPECIALIST!!!
Meld u aan voor een informatief gesprek via info@dekaasspecialist.nl

Oorsprong
In 1975 startte Wim Robberse samen met zijn vrouw Cobie een eigen kaas en delicatesse winkel in Soest. In de jaren daarvoor had hij zich het kaasvak eigen gemaakt bij de vorige eigenaar van die winkel. Met deze winkel, zo bleek later, legde Wim Robberse de basis voor de Kaasspecialist organisatie. In 1999 werden er zo’n 20 filialen aangekocht van de firma Waayer, de kaasboer in de regio Den Haag en Rotterdam. Hierdoor breidde het marktgebied zich uit met het Zuidwestelijke deel van de randstad. In 2006 kwam de samenwerking tot stand met kaashuis Zuivelland die op dat moment zo’n 20 vestigingen kende. Met deze samenvoeging ontstond de grootste franchise organisatie in de kaasbranche.

Franchise
De Kaasspecialist speciaalzaken zijn lekkere eetwinkels! De consument vindt hier ideeën te over om voor ieder moment van de dag een passende KAAS invulling te hebben. Of het nu gaat om de plak kaas op een snee brood bij het ontbijt, een eenvoudige lunch, of om een borrelmoment of diner, er zijn talloze ideeën te vinden! De Kaasspecialist winkels zijn gezellige en sfeervol ingerichte speciaalzaken met een duidelijke kaasuitstraling en gevoel voor kwaliteit. In de nieuwste variant staat er geen toonbank meer midden in de winkel, maar staan de koelmeubels tegen de wand opgesteld en lopen ondernemer, medewerkers en consumenten met elkaar in dezelfde ruimte en zijn de producten van dichterbij te zien, te pakken, te proeven en te ruiken. Bij het invullen van het assortiment wordt altijd naar lokale omstandigheden gekeken. De basis is ten allen tijde Noord Hollandse Waerder, diverse Goudse, traditionele Pietershoeve en een groot assortiment buitenlandse kaas i.c.m. verse noten, olijven, tapas, salades en bijpassende wijnen.

Wat kunt u verwachten van De Kaasspecialist als franchisegever?

De Kaasspecialist is een full service franchise organisatie die zich volledig richt op het samenwerken met zelfstandige franchiseondernemers. Inkoop, boekhouding, reclameprogramma met folders, winkelinrichting, winkelbegeleiding en opleiding worden verzorgd. Al deze activiteiten zijn erop gericht om de franchiseondernemers alle tijd te kunnen laten besteden aan wat nodig is voor het verkoopmoment, namelijk het verzorgen en presenteren van de producten en natuurlijk het contact met de consument!

Wat verwacht De Kaasspecialist van de zelfstandige franchiseondernemers?
De franchiseondernemer is de gastheer (m/v) en runt op professionele wijze zijn eigen winkel. Als de manier waarop hij/zij dit doet aansluit bij de uitstekende kwaliteit van De Kaasspecialist producten dan is het voor de consument een prima plek om er wekelijks terug te komen. (Gast)vriendelijkheid, productkennis, liefhebber zijn van mensen en van kaas, open communiceren, leergierig, doelgerichtheid, doorzettingsvermogen en kwaliteit gerichtheid zijn een aantal kernwoorden die een franchiseondernemer eigen moeten zijn om een succesvolle Kaasspecialist te kunnen zijn/worden. Daarnaast verwachten we dat uit uw verleden blijkt dat u goed met geld kunt omgaan en een bedrag achter de hand heeft om te kunnen investeren. Als u bijvoorbeeld ervaring heeft in de retail, of als kok in een restaurant of u heeft vinologie als hobby, dan heeft u al extra nuttige bagage in huis om u snel thuis te voelen in een Kaasspecialist winkel

Heeft u interesse?
Neem dan contact op, of bel ons op 035-6024321.
Op dit moment zijn er concrete mogelijkheden in Den Haag en Zoetermeer