Onze specialiteiten

Bij de Kaasspecialist denkt u natuurlijk gelijk aan KAAS. Wij verkopen een breed assortiment Pietershoeve en Noord Hollandse kaas, uiteraard verkopen wij ook buitenlandse kaas en een groot assortiment bier, noten, olijven, tapas, en wijn. Onderstaand treft u een kleine greep uit ons assortiment.

Dagelijks halen wij de lekkerste kaas uit de Beemster! Zoeken wij Pietershoeve welke op ambachtelijk wijze gemaakt wordt en vinden wij door heel Europa de lekkerste Buitenlandse kaassoorten. Al deze heerlijke kazen vindt u ruimschoots gepresenteerd en perfect op smaak gebracht in onze kaasspeciaalzaken.

Ook vers gebrande noten en zuidvruchten vindt u in alle soorten en maten terug in ons assortiment. Olijven, salades en tapas bieden veel mogelijkheden om uw slacouvert feestelijk mee te garneren, een borrelmoment mee op te frissen of om te verwerken in heerlijke gerechten. Bijpassende wijn bij al deze heerlijke producten mag natuurlijk niet ontbreken. Wij bieden een passend assortiment rode, witte en rosé wijnen en natuurlijk Prosecco en Port voor speciale gelegenheden.

Vleeswaren zijn voornamelijk verkrijgbaar in De Kaasspecialist winkels in de omgeving van Rotterdam en 's-Gravenhage waarbij diverse mooie vleeswaren vakkundig en vers voor u worden gesneden. Ook heerlijke verse patés en grillworsten zijn verkrijgbaar. Kortom, voor lekkere producten, kunt u bij ons terecht....!!

WELKOM EN EET SMAKELIJK!

Puur en ambachtelijk...

PietersHoeve

Lees meer

Puur en ambachtelijk...

Noord-Hollandse kaas

Lees meer

Gezond en verantwoordelijk

Zuivellijntje

Lees meer

De lekkerste geitenkaas

Weidegeit

Lees meer

De lekkerste...

Buitenlandse kaas

Lees meer

De lekkerste....

Olijven & Tapas

Lees meer

De lekkerste....

Wijn, Prosecco en Port

Lees meer

Vers

Gebrande noten

Lees meer